Vandreture, cykling eller kano.

Nær huset er der mange muligheder for at nyde naturen til fods, i kano eller på cykel. Der er i huset 2 gode cykler + en junior cykel.

Fra huset er der flere vandreruter, der fører en rundt på egnens karakteristiske bjergskråninger og stier. Duften af timian og lavendel, de flagrende sommerfugle samt cikadernes sang og de mange gode udsigtspunkter gør dette til en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. 

Der er ruter både for passionerede vandrere og til afslappet turismevandring. Enten direkte fra huset eller med udgangspunkt fra borgmesterkontoret i Venterol eller fra torvet i Saint-Pantaleon-les-Vignes samt mange andre steder. Få evt. kort på de lokale turistkontorer - og husk rigeligt med vand på turen.

En kanotur på den flotte Ardeche flod gennem Gorges de l'Ardeche er mindre end 1 times kørsel fra huset. Her finder man Pont D'Arc - og man er nær den berømte akvædukt Pont du Gard.

Når man fra husets terrasser ser Mt. Ventoux i horisonten, vil nogle måske drømme om en cykeltur op til toppen og føle sig som en Tour de France vinder. Der kan være koldt på toppen - mere end 10 gr. koldere end ved foden af det 1.909 m høje bjerg med den skaldede isse. Og en cykeltur derop er mere end almindeligt anstrengende!

En biltur rundt om og op over Mt. Ventoux på en lun dag med klart vejr er også en god oplevelse. En af de små seværdige byer er Brantes, men mange andre byder sig også til med deres charme og særpræg.